2020-03-25

Jobbe hos oss? Ledige stillinger

Næringslivets mest spennende miljøsatsing, Handelens Miljøfond, trenger deg som vil drive faglig miljøvern og er utålmodig etter resultater.

Handelens Miljøfond er noe nytt i norsk miljøvern; handelens storsatsing på å løse miljøproblemene knyttet til plast. Vi er Norges største private miljøfond og skal være med på å forandre plastens rolle, fra å skape store miljøproblemer til å bli del av en sirkulær økonomi. Vi samarbeider med bedrifter, teknologer, forskere, kommunikasjonsfolk, kunstnere, miljøvernere, plastryddere og myndigheter.

Handelens Miljøfond trenger flere medarbeidere til vårt team i Oslo.

Vi er på jakt etter tre nye kolleger som motiveres av vårt samfunnsoppdrag: å løse miljøproblemene knyttet til plast:

  • Prosjektforvalter
  • Analytiker - Plast, miljø og samfunn
  • Journalist - Plast, miljø og samfunn

Du må ville gjøre en innsats for mennesker og natur, ha samfunnsforståelse og kunne gå i dybden av spørsmål om plast og miljø. Du liker å samarbeide med andre på tvers av fagfelt, og løser oppgaver effektivt og strukturert. Du er selvdreven og trives med at det skjer mye rundt deg. Du er god til å holde god fremdrift og levere resultater.

Du får jobbe med spennende folk og viktige ting. Du vil lære mye og vi vil lære av deg. Vi jobber som et lag der alle bretter opp ermene når det trengs. 

For alle stillingene forutsettes høyere utdannelse og/eller relevant arbeidserfaring og gode engelskkunnskaper.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Mer informasjon og kontakt for stillingene finner du her.