2019-08-28

Opplev frokostmøtet igjen!

Den 27. august arrangerte Handelens Miljøfond et frokostmøte for å markere sin andre åpne utlysning hvor 25 millioner kroner deles ut. Opplysende innlegg ble holdt og viktige spørsmål om rydding av plastsøppel ble diskutert.

Opplev frokostmøtet igjen!
Verden har våknet opp til en blåmandag når det gjelder verdens plastbruk, og det må ryddes opp. I forbindelse med utlysning av 25 millioner til tiltak mot plastforsøpling, tok Handelens Miljøfond ansvar for debatten om plastforsøpling. Hva vet vi om plastforsøpling, hvem har ansvaret for plastforsøpling, hva skal vi gjøre med plastforsøpling og hva er ambisjonene? Se videoen av hele møtet her og få svar.

Presentasjonene til foredragsholderne kan lastes ned her:

Plastforsøpling: Alle er imot det, men hva gjør vi med det? Rasmus Hansson, daglig leder i Handelens Miljøfond

Plastforsøplingen i havet; et stort problem, eller overdriver vi? Et naturfaglig perspektiv. Kjersti Eline Tønnessen Busch, daglig leder i SALT

Går det an å rydde opp alt sammen? Sett fra en av dem som rydder mest. Rolf-Ørjan Høgset, prosjektleder i In the same boat

Hva bør målet være og hvordan kan jobben organiseres? Snorre Sklet, seniorrådgiver i Senter for Oljevern og Miljø (SOMM)

Mange aktører med ansvar; er vi enige om målet? Eirik Oland, prosjektsjef i Handelens Miljøfond

Søke om støtte?
Har du, din bedrift eller organisasjon en idé til hvordan vi kan redusere plastforsøplingen, øke plastgjenvinningen og redusere bruken av plastbæreposer? Søk om prosjektstøtte her!