Tilbake til nyhetsoversikten

10 nye medlemmer på et år

Handelens Miljøfond har fått stort tilsig av nye medlemmer i 2021. - Hvert nytt medlem er en enorm tillitserklæring for oss, sier medlemssjef, Mari Nordstrøm.

Publisert: 22.desember, 2021
Sist oppdatert: 22.desember, 2021

Det er medlemmene som gir Handelens Miljøfond midler til å ta tak i plastens miljøproblemer. Gjennom en miljøkontingent på 50 øre per plastpose solgt, får Handelens Miljøfond blant annet mulighet til å støtte mer enn 100 prosjekter årlig, og drifte Norges første nasjonale ryddeprogram, Rydd Norge.

- Det er takket være medlemmene våre at vi kan støtte så mange miljøprosjekter hvert år og drive Norge i riktig retning innen plast og miljø. Det er vi utrolig takknemlig for, og hvert nytt medlem er en enorm tillitserklæring for oss, sier kommunikasjon- og medlemssjef i Handelens Miljøfond, Mari Nordstrøm.

Når ut til nye kundegrupper

Med de ti nye medlemmene som kom til i 2021, bidrar over 80 butikker og kjeder med miljøkontingent til fondet.

- Det er virkelig gledelig å se denne økningen i medlemsmassen, og dette til tross for at store deler av handelsnæringen har vært gjennom noen tunge år under pandemien. Med disse nye medlemmene trer vi inn i nye bransjer og når ut til nye kundegrupper. Midlene gir oss mulighet til å fortsette å øke ambisjonene våre for plast og miljø, sier Nordstrøm.

- Min dør er åpen

Nå er de fleste varekategoriene representert blant medlemsmassen.

- I år har vi fått økt tilstedeværelse i bok- og VVS-bransjen, men mangler fortsatt representasjon i blant annet apotek-, kosmetikk- og elektronikkbransjen og ønsker flere aktører fra bredt vareutvalg-bransjen. Jeg er klar for å brette opp ermene i det nye året, og vil ende et godt medlemsår med å oppfordre flere bransjeaktører til å ta kontakt, min dør er åpen, sier Nordstrøm.